Colombia Florestales - Liamsk
Hikofi

Colombia Florestales

Okus: Melasa & Cvet pomaranče & Rdeče jabolko & Lešnik

Kompleksna in elegantna Colombia Florestales bo navdušila z izrazito noto cvetov pomaranče ter sladkimi in sadnimi notami.

19,00  ali se Naročite in prihranite do 10% ob vsakem nakupu.

  • Naročnino lahko začasno ustavite ali prekličete kadarkoli
  • Dostavljeno po vašem urniku
  • Naj vam nikoli ne zmanjka sveže pražene kave
vrsta praženja kave - Liamsk

Profil praženja kave

Svetlo
kavna skodelica - Liamsk

Okus kave

Melasa & Cvet pomaranče & Rdeče jabolko & Lešnik
hikofi pražar kave - liamsk

O pražarni kave

Lokacija

Maribor

Na kratko

So veliki navdušenci nad Specialty kavo in iskalci sezonskih dobrot, katere v sebi nosijo arome in okuse, ki si jih resnično zapomnimo za dolgo časa.

Podrobnosti o kavi

Natural/Dry Processed iconProces: Prani

Chapada de Minas iconRegija: Tolima

1,000 - 1,000 iconVišina: 1800 m – 1900 m

Pražarjeve opombe

Zrele kavne češnje so ročno obrane. Po obiranju jih potopijo v cisterno polno vode in odstranijo češnje, ki plavajo-manj zrele. Sedaj je na vrsti 20 urna fermentacija češenj. Za tem jih izkoščičijo in ponovno fermentirajo še 36 ur. Kavna zrna posušijo do idealne vsebnosti vlage, jih še enkrat pregledajo in izločijo morebitne defekte. Tako selekcionirana zrna pospravijo v GrainPro vreče, v katerih počivajo še vsaj 15 dni ali več. Tako posušena zrna pripravijo za pot do pražarne.