O nas         Blog

Colombia - Liamsk
Kolektiv 22

Colombia

Okus: Citrus & Mlečna čokolada & Zeleno grozdje

Mokra obdelava zrn pomeni, da se najprej nežno odstrani zunanja plast kavnih češenj, zrna fermentirajo in nato temeljito sperejo. Rezultat je nedotaknjen profil okusa, za katerega je značilna sadna kislost in vinski zaključek.

14,50  or subscribe and save up to 10%

  • Naročnino lahko začasno ustavite ali prekličete kadarkoli
  • Dostavljeno po vašem urniku
  • Naj vam nikoli ne zmanjka sveže pražene kave
vrsta praženja kave - Liamsk

Profil praženja kave

Svetlo
kavna skodelica - Liamsk

Okus kave

Citrus & Mlečna čokolada & Zeleno grozdje
Kolektiv 22 pražar kave - Liamsk

O pražarni kave

Lokacija

Smokuč

Na kratko

Kolektiv 22 je mala družinska pražarna, ki jo vodita sestra Polona in brat Gaber. Imajo samo en cilj – s praženjem želijo nuditi izvrstno kavo z lokalno tradicijo.

Podrobnosti o kavi

Natural/Dry Processed iconProces: Prani

Chapada de Minas iconRegija: Antioquia

1,000 - 1,000 iconVišina: 1300 – 2200m

Pražarjeve opombe

Kavo Las Petunias smo skrbno spražili na nam najljubši način, ki razkrije čudovito simfonijo not teh zrn. Mokra obdelava zrn pomeni, da se najprej nežno odstrani zunanja plast kavnih češenj, zrna fermentirajo in nato temeljito sperejo. Rezultat je nedotaknjen profil okusa, za katerega je značilna sadna kislost in vinski zaključek.

Vrste kave