Rwanda Gasharu - Liamsk
Banibeans

Rwanda Gasharu Ireme

Okus: Mango & Malina & Temna čokolada

 Kava, z izrazitimi notami fermentacije, sladkega sadja (mango), svežih kislin (malina) in temne čokolade. Odlična za filter in espresso pripravo.

12,00  ali se Naročite in prihranite do 10% ob vsakem nakupu.

  • Naročnino lahko začasno ustavite ali prekličete kadarkoli
  • Dostavljeno po vašem urniku
  • Naj vam nikoli ne zmanjka sveže pražene kave
vrsta praženja kave - Liamsk

Profil praženja kave

Svetlo
kavna skodelica - Liamsk

Okus kave

Mango & Malina & Temna čokolada
banibeans pražar kave - liamsk

O pražarju

Lokacija

Ljubljana

Na kratko

Banibeans mikro pražarno je leta 2018 pri 17 letih ustanovil Luka, ko je ugotovil, da v Sloveniji primanjkuje Specialty kav. S svojimi izkušnjami in znanjem pazljivo praži, kar zagotavlja razvoj svojevrstnega okusa arome v kavnih zrnih.

Podrobnosti o kavi

Natural/Dry Processed iconProces:  Eksperimentalno / Anaerobni

Chapada de Minas iconRegija: Nyamasheke

1,000 - 1,000 iconVišina: 1610m – 2100m

Pražarjeve opombe

Ekipa Gasharu je ena najbolj znanih na področju inovativnih načinov procesiranja kave. So pa tudi o pionirjih na tem področju, saj so že leta 2014 začeli z anaerobno fermentacijo kave – pobrana kavna zrna zaprejo v posode, kjer poteka 72 ur anaerobna fermentacija. Odlična je za filter in espresso pripravo.

Povežite se z nami