O nas         Blog

Peru MIEL DE LA SELVA - Liamsk
Escobar

Peru MIEL DE LA SELVA

Okus: Robide & Maline & Med & Sladka limeta
Specialty kava Peru Miel de Salva se lahko pohvali neverjetno naravno sladkostjo. Pridelujejo jo perujski staroselci Yanesha na povsem naraven način v skladu z načeli perma kulture.

11,90  ali se Naročite in prihranite do 10% ob vsakem nakupu.

  • Naročnino lahko začasno ustavite ali prekličete kadarkoli
  • Dostavljeno po vašem urniku
  • Naj vam nikoli ne zmanjka sveže pražene kave
vrsta praženja kave - Liamsk

Profil praženja kave

Srednje
kavna skodelica - Liamsk

Okus kave

Robide & Maline & Med & Sladka limeta
Escobar pražar kave - Liamsk

O pražarni kave

Lokacija

Vrhnika

Na kratko

Escobar je prva pražarna v Sloveniji, kjer so začeli pražiti Specialty kave. Kave pražijo dnevno glede na naročila, saj verjamejo da je tak pristop najboljši, da se ohranijo polne arome, okus in kakovost praženih kavnih zrn.

Podrobnosti o kavi

Natural/Dry Processed iconProces: Medeno

Chapada de Minas iconRegija: Oxapampa, Pasco

1,000 - 1,000 iconVišina: 1650 m

Pražarjeve opombe

Kava Miel de la Selva prihaja s pobočij, ki se dvigujejo v okolici lagune Oconal v regiji Oxapampa. Kava pridelana v naravnem okolju Amazonskega deževnega gozda, je specialty kava, ocenjena s 87 točkami v skladu s protokolom okušanja kave Svetovne organizacije za kavo. Če spremljate našo ponudbo, ste s tega območja že okusili kavo Mayar. Tokrat našo ponudo dopolnjuje kava z edinstveni okusi Miel de Selva, ki jo na tem območju prideluje eden izmed najbolj izkušenih pridelovalcev kave Dante Lale. Pridelava kave poteka brez uporabe umetnih gnojil in škropiv. Ročno obrane kavne češnje predelajo po medenem postopku (Honey Process), kar zahteva veliko ur vsakodnevne pozornosti, vendar je rezultat zelo kompleksna kava z neverjetno naravno sladkostjo in edinstvenimi okusi v skodelici.

Vrste kave