Zrele kavne češnje so ročno obrane in sortirane. Po obiranju kavo sortirajo glede na zrelost zrna. Naslednji korak je mokra 72 urna fermentacija. Kavne češnje operejo in ponovno sortirajo glede na gostoto, lažje češnje plavajo na površini in so odstranjene. Sušenje češenj poteka 14 dni, ob rednem obračanju vsake 2-4 ure. Po sušenju, kavo spakirajo v jutine vreče in jo v velikem skladišču pustijo odstati 1-2 meseca. Zadnji korak je izkoščičenje iz češenj, v katerem kava ostane praktično do trenutka, ko jo pripravijo za transport. Zahodni Arsi je predel znane kavne regije Sidama. Naša kava prihaja iz Nenseba, kjer najdemo veliko majhnih kavnih kmetij. Beseda Diima v jeziku Oromiffa pomeni intezivnost, sadne bombone, vijolične cvetice in tropske sadeže in pravzaprav opisuje profil okusa kav iz te regije. Ta kava ima organski certifikat!