O nas         Blog

Kompatibilne Dolce Gusto & Nespresso kapsule za večkratno uporabo

Kompatibilne Dolce Gusto & Nespresso
kapsule za večkratno uporabo

Naša vizija

V Sloveniji smo leta 2020 uporabili 21 milijonov kavnih kapsul za enkratno uporabo, kar znese 150 000 kilogramov odpadkov v enem letu.

Naš cilj je zelo enostaven in dosegljiv: obvestit ljudi o tem problemu in jim predstaviti naše gibanje “Liamsk” – ki vodi v uporabo kavnih kapsul za večkratno uporabo.

Zato smo naredili spletno trgovino Liamsk, kjer lahko izbirate med kavnimi kapsulami za Dolce Gusto in Nespresso kavne aparate za večkratno uporabo, ki ne povzročajo nobenih odpadkov – no razen kavne usedline :).

Kapsule so 100% narejene iz nerjavečega jekla, narejene v Evropi in vam bodo služile večno. 

Kompatibilne Dolce Gusto kavne kapsule Liamsk

Dolce Gusto kapsule

21,50 

Kavne kapsule škoda za okolje

Zmanjšajmo naš vpliv na okolje

Kapsule za Dolce Gusto in Nespresso kavne aparate so dobre za naš planet in enostavne za uporabo. Ker jih lahko ponovno uporabimo, to pomeni da ne bodo pristale na odlagališču, kot pristanejo tiste za enkratno uporabo. Izračunajte vaš vpliv na okolje, če uporabljate kapsule za enkratno uporabo.

Prihranite z nami

Kapsule je mogoče ponovno napolniti in so narejene za večkratno uporabo. Pomeni, da lahko spijete toliko skodelic vaše kave kolikor si želite. Pri vsakodnevni uporabi lahko prihranite vsaj 25% denarja v enem letu v primerjavi s kapsulami za enkratno uporabo.

prihranek denarja Liamsk
Kapsule so enostavne za uporabo Liamsk

Kako delujejo kapsule?

Uporaba kapsule za Dolce Gusto ali Nespresso kavne aprate je enostavna in hitra:

  • izberite svojo najljubšo mleto kavo
  • napolnite kapsulo in stisnite kavo s pritiskalcem
  • nastavite pravi filter
  • uživajte v kavi


Lahko postanete celo svoj barista, tako da preizkušate različne kombinacije kave, količine in pritiska. Nekaj, česar nikoli ne boste mogli narediti s standardno kapsulo Dolce Gusto® ali Nespresso®!

Si želite postati del našega gibanja?

Spremljajte novosti, zgodbe in ideje za čistejše okolje in popuste na izbrane izdelke. Vpišite svoj elektronski naslov in se strinjajte s politiko zasebnosti.

Vrste kave